Milica svašta trpi i uopšte nije dobro! Bori se da održi trudnoću, a Terza o ovim stvarima ništa ne zna
Milica Veličković, Foto: M.M./ATAImages

STRAŠNO

Milica svašta trpi i uopšte nije dobro! Bori se da održi trudnoću, a Terza o ovim stvarima ništa ne zna

Ova informacija bi promenila tok rijalitija!

Objavljeno:

Bivša učesnica rijalitija "Elita", Milica Veličković, nedavno je prošla kroz težak period zbog javne prevare njenog verenika Bore Terzića Terze. Terza je prevario trudnu Milicu sa Sofijom Janićijević, što je izazvalo veliku buru u javnosti. Nakon što je Terzić javno izdao majku svoje kćerkice, Milica je otvoreno obelodanila da dete nije "njihovo, nego njeno", potvrdivši da su male šanse da Borislav bude upisan kao otac u izvod. Ova nova situacija dodatno je pogoršala već napet odnos bivših partnera.

Bora Terzić je, nakon saznanja da bi mogao biti udaljen iz života svog deteta, reagovao žestoko. Najavio je da će se boriti za pravo da bude prisutan u životu svog deteta, a ako bude potrebno, planira da pokrene pravne postupke protiv Milice. S druge strane, Milica se redovno oglašava putem svojih društvenih mreža, gde je nedavno podelila fotografiju poruke koja je očigledno posvećena Terzi:

Objava Milice Veličković
foto: Printscreen/Instagram/comaara

- I ranjena sam bila jača od onoga što me ranio - pisalo je u objavi.

Pored emotivnih turbulencija, Milica se takođe suočava sa teškim mukama trudnoće. Ona se bori da održi trudnoću, a privatni detalji iz njenog života stigli su do javnosti. Njena snaga i hrabrost u suočavanju sa ovim izazovima zaslužuju divljenje, a javnost sa zanimanjem prati razvoj situacije.

Bonus video:

01:33

Terza zaplakao na pomen Milice: Ni jedna devojka nema šanse kod mene!

(Espreso/republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.